Катрин О'Хара не е от тези, които трябва да съдят Кейт

...
Катрин О'Хара не е от тези, които трябва да съдят Кейт
Коментари Харесай

Катрин О`Хара си спомни за отвратителния момент, когато почти загубила синовете си

Катрин О'Хара не е от тези, които би трябвало да съдят Кейт и Питър Макалистър за това, че изоставиха сина си във филма " Сам у дома ".

Оказа се, че О'Хара и брачният партньор ѝ, Бо Уелч, са изпитали сходен боязън със синовете си Матю и Люк.

„ Веднъж бяхме в Ню Йорк. Качихме се с Бо в метрото, обърнахме се, вратите се затвориха, а те не бяха в него “ , спомня си тя.  „ Крещях и хората крещяха с мен. Всички се причислиха. ”

За благополучие вратите се отвориха още веднъж и момчетата успели да влязат.  „ Повдига ми се при мисълта какво можеше да се случи “ , споделя О'Хара. 

Catherine O’Hara Recalls 'Sickening' Moment She Was Nearly Separated from Her Sons à la Home Alone (Exclusive)
— People (@people)
Въпреки че това прекарване било ужасяващо, О'Хара има единствено положителни мемоари от фотосите на „ Сам у дома “, който тя назовава „ съвършен филм “.

" Беше прелестно. Всички тези деца, които играеха нашите деца, бяха просто прелестни “ , споделя тя. 

„ Режисьор Крис Кълъмбъс е прекрасен човек. Той самият е фамилен. Мисля, че към този момент имаше към пет деца по това време. А сценаристът Джон Хюз написа толкоз прекрасен сюжет ” , продължава О'Хара.

О'Хара неотдавна се събра още веднъж с Кълкин на церемонията му по награждаване със звезда на холивудската Алея на славата и му отдаде респект. 

„ Сам у дома " беше, е и постоянно ще бъде обичана световна сензация... повода, заради която фамилиите по целия свят не могат да оставят да мине и една година, без да гледат и обичат заедно „ Сам у дома “, е Маколи Кълкин “ , сподели тя на събитието.

Home Alone's Catherine O'Hara had 'sickening' real life movie moment as she lost kids
— Daily Express (@Daily_Express)
„ Ти толкоз доста заслужаваш своята звезда на Холивудската алея на славата “ , сподели тя на Кълкин от подиума. 

„ И благодаря, че бях твоята фалшива майка, която те остави сам вкъщи не един път, а два пъти, с цел да споделям това щастливо събитие. Толкова се гордея с теб “ , добави тя, шегувайки се за „ Сам у дома “ и продължението му от 1992 г. „ Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк  “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР